Referenties

Referenties

Bij de start van Mulder ten Kate Vastgoed was het voor mij direct duidelijk dat ik bij de Internet Fabriek moest zijn voor de bouw van de website. Bas is jarenlang een collega geweest en ik ken hem derhalve persoonlijk erg goed. Bas is betrouwbaar en vriendelijk, voor mij de basiseigenschappen om een opdracht te verstrekken. Daarnaast weet hij uitstekend de wensen te vertalen in een eindproduct. De creativiteit, expertise en accuratesse hebben voor mij tot een perfect eindresultaat geleid.

Diederik Mulder ten Kate, Mulder ten Kate Vastgoed

Een jaar of tien geleden heeft Bas de eerste website van Icoon gemaakt. Dit is zo goed bevallen dat ook mijn nieuwe website door Internet Fabriek gemaakt is.   Bas is als geen ander in staat om na een kort en effectief overleg vragen en wensen om te zetten in een mooi en passend ontwerp. Hij zet zijn  expertise en advies in en sluit aan bij mijn wensen. Fijn is ook dat hij in zijn netwerk een aantal kwalitatieve collega’s heeft die aan kunnen sluiten bij mijn vragen als opdrachtgever.

Nicolle Themmen, Icoon Training & Coaching

We zijn in 2010 gestart met een blog over hypotheken. Deze wilde ik in een moderner jasje gegoten hebben. We hebben de Internet Fabriek gevraagd om onze blog te vernieuwen en aan te passen aan deze tijd. Het resultaat was een blog in WordPress. Het voordeel hiervan is dat we heel gemakkelijk een nieuwe blog kunnen maken, foto’s en andere media eraan toe kunnen voegen en snel publiceren. Ook kunnen er, of handmatig, of automatisch nieuwsbrieven gemaakt worden met de artikelen uit de blog. Wij hebben er voor gekozen om de 1e van iedere maand onze klanten automatisch een nieuwsbrief te laten versturen. Klanten kunnen zich aan- en afmelden. Ook kunnen ze een commentaar achterlaten. De snelheid waarmee Bas van der Veen van de Internet Fabriek dit heeft gerealiseerd is indrukwekkend. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van dienstverlening en ik beveel hem dan ook graag aan iedereen aan.

Rob Schouten, Directeur Helder Hypotheek

Samenwerken met Bas is inspirerend en leidt tot een goed eindresultaat. Hij denkt actief met je mee, heeft goede ideeën en biedt alternatieven aan waar je zelf niet direct aan had gedacht!
Bas weet wat de laatste trends zijn op het gebied van webdesign. Hij heeft ruime kennis en expertise in het bouwen van websites voor het MKB. Daarnaast werkt Bas snel en heeft hij passie voor zijn werk.
Ik heb een hoop van je geleerd Bas, bedankt :)

Robine Blaauw, Communicatieadviseur